OWNER YOUTUBE FACEBOOK TWITTER HOME DASHBOARD

Thursday, 6 December 2012

Twitter vs Facebook

Assalammualaikum , sekarang nih aku rasa facebook dah tak best kot . Best tuh adelah SIKIT . Apa yang faedahnya , kita boleh still contact each other and chat . Ceeh, aku sapa nak ckp pasal bende nih. Hehehe >.< masalahnya betulkan ? setakat tgk profile friend lama2 bolehlah . Tapi aku rasa aku dah macam suka kat twitter . Muahahaha, kesah ape aku . Ramai yang takde twitter , so aku tulis ape2 takde lah dorg nak terasa right ? Aku tukar gambar dp kat twitter, takde sape boleh komen macam facebook ! Hahaha , lagipon twitter nih org follow kita takyah kene approve right ? Lain lah kalau org buat privacy tuh :) Hahaha, dahlah sampai sini je . Kbye :*

1 comment:

Nasuha said...

facebook lbh best kot..heehe